Katinka de Bruin coaching en yoga hecht er waarde aan dat de dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. In dat kader vind ik het belangrijk dat je precies weet welke persoonsgegevens ik verzamel en hoe ik deze gebruik. In dit Privacy Statement beschrijf ik dat op een overzichtelijke manier. Dit Privacy Statement kan wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele Privacy Statement vind je altijd op www.katinkadebruin.nl.

Heb je vragen over mijn Privacy Statement? Neem gerust contact met mij op via info@katinkadebruin.nl of via 06-46044442.

Voor welke doeleinden verzamel en verwerk ik persoonsgegevens?

1. Voor het doen van reserveringen
Om contact te kunnen onderhouden over reserveringen heb ik een administratie en verzamel ik persoonlijke gegevens, waaronder geslacht, naam, achternaam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. 

Voor de reserveringen verzamel ik gegevens, zodat ik weet wanneer je komt en wanneer je geweest bent.

2. Voor het factureren

Indien je leskaart vol is, gebruik ik je 06 nummer om een ‘tikkie’ te sturen, zodat je eenvoudig kunt betalen.

3. Het toesturen van nieuwsberichten en workshops via e-mail

Indien ik een workshop organiseer gebruik ik je e-mailadres om te laten weten wanneer deze is gepland en als je reserveert bewaar ik je naam voor het volgen van deze workshop.

Wanneer er vakantie is of er nieuws is, ontvang je een e-mail. Ontvang je die liever niet? Uitschrijven is zo gedaan: via de mail zelf door te klikken op ‘unsubscribe’ of door mij te mailen op info@katinkadebruin.nl met dit verzoek.


Met wie deel ik jouw gegevens?

Katinka de Bruin coaching en yoga deelt jouw gegevens niet met derden.


Hoe lang bewaar ik je gegevens?

Katinka de Bruin coaching en yoga bewaart je gegevens zo lang je lessen volgt of weer gaat volgen, tenzij je mij vraagt de gegevens te verwijderen via info@katinkadebruin.nl of via 06-46044442.


Hoe ik jouw gegevens bescherm

Katinka de Bruin coaching en yoga bewaart je gegevens op een persoonlijk beveiligde omgeving van Apple Cloud. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor mij.