Mijn naam is Katinka de Bruin. Veertien jaar geleden ben ik begonnen met yoga. Ik heb verschillende yogalessen, yogavormen en yogaworkshops bij diverse docenten gevolgd. In juli 2017 heb ik de drie-jarige Hatha yogadocentenopleiding van Ron van der Post afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik drie weken naar India geweest voor meer verdieping. In 2018 heb ik de 200-uurs Teacher Training van Kenny Graham afgerond.

Beoefenen van yoga op de mat draait net als in het echte leven om grenzen verleggen, grenzen bewaken en doorademen als het moeilijk wordt. Yoga is een manier om uit je hoofd en weer in je lijf te komen. De Hatha yoga, die ik geef, is dynamisch. In de lessen werken we aan balans, focus, flexibiliteit en kracht. Tevens besteed ik tijdens de les aandacht aan ademhaling en bewustwording van je lichaam.

Mijn enthousiasme voor yoga blijft toenemen en ik neem je hier graag in mee.