Mijn carriere ben ik gestart als teammanager. Na een aantal jaren als manager te hebben gewerkt, greep ik mijn kans als trainer en coach in een groot verandertraject. Het doel was om de organisatie klaar te stomen voor alle veranderingen in het werkterrein van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Ik was reeds gestart met een trainersopleiding en mocht deelnemen aan een certificeringstraject van het Covey Instituut. Gedurende het programma heb ik de leergang ‘Coaching voor Professionals’ gevolgd aan de School voor Coaching in Leiden. Met deze theoretische bagage heb ik me een aantal jaren ingezet om het persoonlijk leiderschap te stimuleren.

Inmiddels heb ik als coach meer dan 10 jaar relevante werkervaring, gecombineerd met 12 jaar management ervaring. Ik help mensen en organisaties succes te behalen door talenten en gedrag te ontwikkelen. Mijn specialiteit ligt op het gebied van gedragsverandering, communicatie en leiderschap. Ik kan managers, medewerkers en teams helpen meer de regie te nemen, zowel in werk als privé.

Als zelfstandige heb ik verschillende opdrachten gedaan, onder andere bij scholen en binnen bedrijven.

Ik maak het verschil door mijn ervaring en kennis op het gebied van management, leiderschap en teamontwikkeling. Vanuit mijn drive kan ik mensen helpen hun doelen te bereiken, breng ik focus aan en stimuleer ik persoonlijk leiderschap. Op die manier verbetert hun bijdrage aan de
realisatie van team- en organisatiedoelen. Dit doe ik door mensen uit te dagen hun comfortzone te verlaten. Hierbij gaat het onder andere om bewustwording van en verantwoordelijkheid nemen voor talenten, schaduwkanten, oordelen, gedachtes en handelingspatronen.

Door mijn energie en sensitiviteit, maak ik makkelijk contact met mensen en is er ruimte om te confronteren. Dit maakt dat er openheid ontstaat voor verandering, ontwikkeling en het doorbreken van niet-effectieve patronen.